Nieuws

Harry Bakker geeft wél duidelijkheid in verkiezingsdebat - 24-02-2010

Afgelopen vrijdag 19 februari vond in ontmoetingscentrum De Zonzeel te Hooge Zwaluwe het verkiezingsdebat plaats, dat georganiseerd werd door BN De Stem en Gemeente Drimmelen. Tijdens deze avond konden de lijsttrekkers van de 7 partijen uit de gemeente Drimmelen hun standpunten aangeven en met elkaar en het publiek in discussie gaan. Af en toe leek het een beetje op een strijd tussen Harry Bakker en de zes andere lijsttrekkers. Hierbij werden verwijten aan Bakker gemaakt, die niet op inhoud en waarheid gestoeld waren. Of deze actie ingegeven was door angst, jaloezie of iets anders werd niet duidelijk, maar kennelijk is deze manier van politiek bedrijven makkelijker dan zelf met concrete ideeën te komen.

Lees meer

Lijst Harry Bakker positief over uitspraak rechtbank - 22-02-2010

Vandaag heeft de rechtszaak over de voorlopige voorziening plaatsgevonden die door onze partij was aangevraagd. De gemeente Drimmelen had handhavend opgetreden tegen onze spandoeken en borden. Om duidelijkheid in regelgeving te krijgen, hebben wij een voorlopige voorziening aangevraagd bij de bestuursrechter en een bezwaarschrift ingediend bij de gemeente. Wij hoopten op een principiële uitspraak en die is er nu gelukkig. Alhoewe, het blijft voor ons onbegrijpelijk dat een spandoek als bouwwerk aan te merken is en in andere gemeenten door heel het land spandoeken en borden wel zijn toegestaan.

Klik op "lees meer" voor meer informatie.

Lees meer

Lijst Harry Bakker stapt naar de rechter - 17-02-2010

In aanloop naar de verkiezingen heeft de Lijst Harry Bakker diverse borden en spandoeken geplaatst in de gemeente om hun partijstandpunt kenbaar te maken aan de inwoners van de Gemeente Drimmelen. De gemeente heeft tegen deze spandoeken handhavend opgetreden. Omdat wij van mening zijn dat een van deze spandoeken illegaal is weggehaald en duidelijke regelgeving over dit punt ontbreekt, hebben wij een voorlopige voorziening aangevraagd bij de bestuursrechter en een bezwaarschrift ingediend bij de gemeente. De rechtszaak dient maandag 22 februari 2010 om 9.30 uur in de Rechtbank te Breda. Wij hopen op een principiële uitspraak. Klik op "lees meer" voor meer informatie.

Lees meer

Lijst Harry Bakker ook voor de ouderen! - 07-02-2010

Ja, het zijn niet alleen de raadsleden Roxanne Heijmans en Hans de Groot die naast Harry terug willen komen in de raad. Ook andere personen uit de kernen van onze gemeente Drimmelen spannen zich in en willen actief worden. Voor U!

Lees meer