Nieuws

Lijst Harry Bakker wenst iedereen een fantastische vakantie toe! - 21-07-2009

Het politieke jaar zit er weer op en dus is het tijd om de balans op te maken van het afgelopen jaar. Dat willen wij als partij doen middels een terugblik én vooruitblik. Voor ons begon het jaar met een dieptepunt door de afsplitsing van de vijf dames – die zich nu de OGD noemen – en door de motie van wantrouwen die zij indienden tegen onze wethouder Harry Bakker. Deze motie werd door de meerderheid van de raad ondersteund, waardoor Harry gedwongen moest aftreden. Als gevolg van de nieuwe coalitievorming waarvan wij geen deel meer uitmaakten, verloren we ook nog eens onze andere wethouder: Ben Hennekam. De Lijst Harry Bakker bestond toen nog slechts uit Hans de Groot en Roxanne Heijmans.

Lees meer

Terheijden loopt uit voor glijfeest, BN DeStem - 20-07-2009

TERHEIJDEN - In kleine rubberen bootjes van nog geen halve vierkante meter zeilde het ene na het andere duo met een rotgang over de lange schans van een hoogte van een meter of acht de haven van Terheijden in. Met als doel aan de boven het water hangende bel te trekken en een recordtijd te vestigen. Gisteren werd in Terheijdense Glij 'm er in gehouden naar aanleiding van het veertigjarig bestaan van café 't Barreke.

Lees meer

'Standpunt Bakker over F-veld irrelevant', BN DeStem - 15-07-2009

MADE/TERHEIJDEN - Het is niet relevant of Harry Bakker toen hij nog wethouder was in Drimmelen, akkoord is gegaan met de verkeersontsluiting via de Vlierlaan voor de starterswijk op het F-veld in Terheijden.

Lees meer