Nieuws

Kerstspecial TV-Extra - 24-12-2009

TV-Extra heeft voor de kerstspecial de nummers 1 en 2 van alle politieke partijen die aan de gemeenteraadsverkiezingen in 2010 meedoen bij elkaar getrommeld om de kerstgedachte uit te stralen. Dat is aardig gelukt. Klik op "lees meer" voor een foto-impressie!

Lees meer

Samen - 23-12-2009

Nu, zo tegen het einde van het jaar, wanneer Sinterklaas ons koude kikkerlandje weer heeft verlaten, de recepten voor het kerstdiner rijkelijk worden uitgewisseld en er plannen voor oudejaarsavond worden gemaakt, bekruipt mij een onbehaaglijk gevoel. Kerst en de jaarwisseling zijn momenten van bezinning, evaluatie, afsluiting en momenten waarop men voornemens maakt voor het komende jaar. De media vat dit samen in jaaroverzichten. Ik loop mijn geheugen, foto’s en agenda na om te kijken wat het afgelopen jaar mij heeft gebracht.

Lees meer

Oppositie boycot besloten raad, BN DeStem - 17-12-2009

De complete oppositie van Drimmelen, bestaande uit VVD, Onafhankelijke Groep Drimmelen (OGD) en Lijst Harry Bakker (LHB), is donderdagavond niet bij de besloten raadsvergadering op het gemeentehuis in Made.

Lees meer

Persbericht over besloten vergadering Biesbosch Marina Drimmelen - 16-12-2009

Bij deze deelt de fractie van Lijst Harry Bakker u mede dat zij niet aanwezig zal zijn bij de besloten vergadering van de Gemeente Drimmelen op 17 december 2009.

Lees meer