Verkiezingen..

No4: Wilma van Beurden

Even voorstellen..

wilma202202.JPG 

Mijn naam is Wilma van Beurden-Alink. Raadslid. Ik ben getrouwd met Steve en wij wonen met heel veel plezier in ons mooie dorp Drimmelen.

Over het verkiezingsprogramma (T)huis in Drimmelen, ben ik erg enthousiast. Het is ambitieus, helder en duidelijk waar wij als Lijst Harry Bakker de komende 4 jaren voor staan en gaan. Enkele topics:

200 woningen per jaar verdeeld over de dorpen, doelgroep en prijsklasse, mooie invulling van de openbare ruimte. Betere en veilige wegen en voetpaden, meer bloemenmanden en oplaadpunten. Meer aandacht voor de zorg(medewerker), een ondernemersloket en het ruim en sociaal uitleggen van de soms rechtlijnige regels.

In de afgelopen periode heb ik veelal (online) gesprekken gevoerd met onze inwoners en ondernemers en heb ik  geprobeerd om zo goed en oprecht mogelijk te functioneren binnen de lokale politiek. Ik geloof dat de lokale politiek echt het verschil kan maken.

In het bijzonder heb ik mij ingezet voor zaken die Drimmelen-Dorp aangaan, maar ook voor het mantelzorgcompliment, vragen gesteld voor onze winkeliers en ondernemers in deze Coronatijd, dossier de Biesbosch en Vrijetijdseconomie en toerisme. Met mijn juridische kennis en ervaring als oud-gerechtsdeurwaarder heb ik onder andere een bijdrage geleverd aan onderwerpen zoals als armoedebeleid, schuldhulpverlening en preventie, laaggeletterdheid en Participatiewet. De komende jaren wil ik me graag voor al deze thema’s blijven inzetten om ervoor te zorgen dat iedereen mee kan doen in onze gemeente. Daar gaat lokale politiek over! Luisteren naar de burgers. Het juiste doen. Samen kijken wat wél mogelijk is!

In onze nieuwe gemeenteraad wil ik hierin heel graag weer een rol spelen.

Dankbaar ben ik voor het vertrouwen van de partij om als nummer 4 op de kieslijst mee te mogen doen

Stem op mij zodat ik uw stem kan laten horen in de gemeenteraad!

#ikstaop4

 

 

Wilma van Beurden

Lijst Harry Bakker

Afbeelding
< Terug naar overzicht