Nieuws

Lijst Harry Bakker ook voor de ouderen!
07-02-2010

Ja, het zijn niet alleen de raadsleden Roxanne Heijmans en Hans de Groot die naast Harry terug willen komen in de raad. Ook andere personen uit de kernen van onze gemeente Drimmelen spannen zich in en willen actief worden. Voor U!

Zo is in Terheijden onze nr. 8 Ben Alderden vanuit de werkgroep SWO - Verankering aandachtspunten openbare ruimte al jaren actief, o.a. om de door de oudere mensen aangegeven punten te benoemen en door de gemeente te laten opknappen/verbeteren. Het gaat hier dan om toegankelijkheid gebouwen, onvoldoende veiligheid bij oversteken, slechte voetpaden om te lopen/rollen en andere zaken die de oudere medemens nodig hebben om mee te kunnen blijven doen aan de maatschappij. Lijstduwer vanuit Lage Zwaluwe is mevr. Cock de Klerk - van Dorsten, die actief is bij RK-gemengde koor Vriendschap door zang en actief lid is van het KBO. Ook helpt zij bij het eten voor alleenstaanden.

Vanuit Made is de fam. Mureau actief en van Gerard van Vugt ontvingen wij de volgende reactie: "Zo was ik ruim 25 jaar bestuurslid van de handbal. Daarnaast kennen ongetwijfeld ook heel wat mensen me als het 'gezicht' van de Stichting Welzijn Ouderen. Tien jaar lang heb ik daar met plezier gewerkt en zo het nodige kunnen betekenen voor de ouderen in onze gemeente. Nu ga ik dit vanuit de politiek doen. Vanuit de gedachte 'Als we allemaal langs de kant blijven staan, gebeurt er nooit wat!' heb ik deze toezegging gedaan. Daar komt nog bij dat Roxanne Heijmans en Hans de Groot in moeilijke tijden voor de partij zich prima staande hebben gehouden. Dat verdient alle respect en steun!"

Daar hoeven we weinig meer aan toe te voegen. Blijf ons volgen en kijk op www.lijstharrybakker.nl voor de laatste filmpjes van Omroep Brabant, die onze campagne volgt vanuit een algemeen perspectief. Met leuke beelden van Drimmelen!

Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht