Nieuws

Lijst Harry Bakker heeft enthousiast nieuw bestuur!!!
13-05-2011

Tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering is er unaniem gekozen voor een nieuw bestuur. Het oude bestuur, Bart Thijssen, Jasper van Gils en Harry Bakker, had al eerder aangegeven niet meer beschikbaar te zijn voor een eventuele herverkiezing en is eind vorig jaar op zoek gegaan naar nieuwe bestuursleden.

Deze zoektocht heeft uiteindelijk drie kandidaten opgeleverd. De eerste kandidaten waren Hennie Antes en Ben Alderden, die als kascommissie in de afgelopen jaren hun kennis, ervaring en betrokkenheid, en daarmee geschiktheid hebben aangetoond.

Daarnaast is Evelien Antes, die als fractieassistentie ook al enige tijd actief is in de partij, gevraagd zich kandidaat te stellen. Op 22 februari, tijdens de algemene ledenvergadering zijn de drie kandidaten voorgesteld.

Nadat het aftredende bestuur haar volledige vertrouwen in de kandidaten had geuit, heeft de ALV unaniem de voordracht goedgekeurd, waarmee de bestuurwisseling een feit werd. Inmiddels heeft het nieuwe bestuur de taken onderling verdeeld. Hennie Antes vervult de functie van voorzitter, Evelien Antes secretaris en Ben Alderden penningmeester

Het oude bestuur wenst Hennie, Ben en Evelien veel plezier en succes met hun nieuwe taken. Zelf blijven ze actief lid en voor vragen beschikbaar.

De nieuwe voorzitter bedankte het oude bestuur voor haar werkzaamheden in het verleden waarmee zij de lijst Harry Bakker door een zeer moeilijke periode heeft geholpen. Toen de crisis op haar hoogtepunt was stonden zij en de toenmalige raadsfractie van Roxanne en Hans er als een rots in de branding bij. De verkiezingszege is dan ook voor een groot deel aan hen te danken.

Namens het nieuwe bestuur.

Hennie Antes voorzitter

< Terug naar nieuwsoverzicht