Raadsleden

Wilma van Beurden

Ik ben getrouwd met Steve en wij wonen in het prachtige Drimmelen. Wij hebben samen 3 dochters en 1 zoon.

Klik HIER voor mailwilma.jpg

 

12 jaar geleden ben ik in onze mooie blauwgroene gemeente komen wonen en vanaf het eerste moment voelde ik mij er thuis.

Ik ben actief in “Hart voor Drimmelen” en als vrijwilliger doe ik buurtbemiddeling in onze gemeente.
Als raadslid wil ik graag samen met anderen het verschil maken voor onze  gemeente. Ik vind het belangrijk dat iedereen zijn stem laat horen. Lijst Harry Bakker wil politiek en inwoners dichter bij elkaar brengen en dat vind ik belangrijk. Luisteren naar wat onze burgers willen en wensen en dan ook de daad bij het woord voegen, door de handen uit de mouwen te steken, is iets wat bij mij past.
Ik vind dat iedereen mee moet kunnen doen. Ik ben 27 jaar gerechtsdeurwaarder geweest en het armoedebeleid, maar ook de problematiek omtrent laaggeletterdheid, heeft mijn speciale aandacht. Ik wil graag mijn kennis en ervaring inzetten om de belangen van deze groepen mensen zo goed mogelijk te behartigen. Kennis is kracht en ik vind het belangrijk dat goed onderwijs volgen voor iedereen mogelijk moet zijn.
Net zo belangrijk is ook het kunnen deelnemen aan sociale activiteiten, zoals het verenigingsleven of sport. “Vertrouwen in de jeugd” is een belangrijk speerpunt, waar ik me hard voor wil maken. In mijn carrière heb ik met veel jonge mensen gewerkt en het verraste mij iedere keer weer hoeveel zij weten en ook het vermogen hebben ontwikkeld om out-of-the-box te denken.
Hard nodig bij moeilijke vraagstukken als participatie en duurzaamheid. De ondernemers maar ook de agrarische sector zijn belangrijk in onze gemeente. Door hen is er werkgelegenheid en ontstaat er groei en zijn we een aantrekkelijke gemeente om te wonen, te werken en te leven. Ik wil graag het geluid van deze ondernemers laten horen.  Genoeg te doen dus. Ik hoop op uw vertrouwen, zodat ik voor u aan de slag kan gaan en daadwerkelijk iets kan betekenen. Spreek mij aan!

 

< Terug naar overzicht