Raadsleden

Ton de Bok (fractie secretaris)

Gsm +31 6 820 053 13

Klik HIER voor mail.


Ton%20de%20Bok%202018.jpg

Geboren 14 mei 1953 in de Heideweg te Stuivezand, dit is de huidige locatie Godfried Schalckenstraat  70-72 Made.
Ik ben sinds 1975 getrouwd met Willy, wij hebben 2 kinderen en 2 kleinkinderen.
Door mijn kleindochter Emma ben ik al 7 jaar techniekopa bij de Duinschool in Made.

Van huis uit ben ik techneut en heb de opleiding aan de SOMA te Ede gevolgd.
In 1973 ben ik de opleiding aan de KMS in Weert gaan volgen en heb 36 jaar als beroepsmilitair bij de Koninklijke landmacht gediend, waarvan ik de laatste 13 jaar als vlootbeheerder bij de defensie materieel organisatie in Den Haag heb gewerkt. In deze functie ben ik op uitzending geweest naar Bosnië en Afghanistan. Hierdoor heb ik de status van veteraan. 
Door mijn beroep was sporten vanzelfsprekend en hardlopen mijn grote hobby, ik heb 13 jaar aan marathon lopen gedaan en ren nu nog 2 x per week een half uur met bijbehorende oefeningen om fit te blijven. Ook ga ik nog 2 x per dag 40 – 60 minuten met mijn hond wandelen terwijl ik onderweg zwerfvuil verzamel.
Naast mijn werkzame leven ben ik al 31 jaar actief bij c.s. de Mayenèrs. 
Bij c.s. de Mayenèrs was ik 12 jaar bestuurslid, waarvan 7 jaar secretaris. Velen kennen mij als de pliesie (NeukopLambrechts) van de May tijdens carnaval.
Het organiseren van carnaval is een serieuze aangelegenheid met een team vrijwilligers die weten wat organiseren is en niets aan het toeval overlaten. 
Dit geldt zeker ook voor de plaatselijke politiek, daarom ben ik nu actief lid van LijstHarryBakker en hoop me hier op een goede manier te kunnen profileren.

Uiteraard ben ik er voor de burger en mag u me altijd aanspreken, bellen 06-82005313 of mailen tondebok@lijstharrybakker.nl

 

< Terug naar overzicht