Nieuws

Lijsttrekkersverkiezing spannend tot het einde!
23-11-2009

Vrijdagnacht om 00:00 zijn de stemmen geteld en kwam er een einde aan een aantal spannende weken. Wordt Harry Bakker of Roxanne Heijmans de lijsttrekker van de Lijst Harry Bakker tijdens de aankomende gemeenteraadsverkiezingen?

Deze vraag heeft zowel de leden van de partij als de inwoners van de gemeente Drimmelen de afgelopen dagen bezig gehouden.

Dat de Lijst Harry Bakker leeft onder de inwoners van de gemeente blijkt wel uit het feit dat in totaal 400 (!) mensen de moeite hebben genomen om hun stem kenbaar te maken. Een prachtig getal waar we als Lijst Harry Bakker erg trots op zijn.

Van deze 400 stemmen werden er 107 ingeleverd tijden de Lijsttrekker Tour door de dorpskernen. Naast stemkaarten werden tijdens de tour ook meningen en ideeën van inwoners verzameld, iets waar we als partij die uw stem wil laten horen in de raadzaal niet zonder kunnen. Verreweg de meeste stemmen kwamen binnen via de digitale stembus op www.lijstharrybakker.nl, want maar liefs 293 mensen hebben online gestemd!

Wie is het nu geworden? De kandidaten waren flink aan elkaar gewaagd en gingen tijdens de tussen peilingen afwisselend aan kop. Roxanne behaalde uiteindelijk 187 stemmen en Harry 213. Daarmee hebben de bewoners van de gemeente Drimmelen hun steun uitgesproken aan beide kandidaten maar Harry naar voren geschoven als dé lijsttrekker van de Lijst Harry Bakker.

Met Harry als Lijsttrekker en Roxanne als zijn belangrijkste medestander gaan wij als Lijst Harry Bakker de verkiezingen in! Wij zijn er klaar voor om straks in 2010 en de daarop volgende jaren een eerlijke en duidelijke stem te laten klinken in de raadzaal.

Met vriendelijke groet,

Bart Thijssen (namens de Lijsttrekker Kiescommissie) 

Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht