Nieuws

Lichte voorsprong Heijmans na tour, BN DeStem
15-11-2009

MADE - Roxanne Heijmans ligt drie stemmen voor op Harry Bakker in de strijd om het lijsttrekkersschap van de Lijst Harry Bakker. "Het is echt heel spannend", aldus de Terheijdense vanmiddag, na de laatste stop van de Lijsttrekkers Tour van de partij langs alle kernen van de gemeente Drimmelen.

Heijmans: "Er zijn dit weekend in totaal 103 stembiljetten ingeleverd. Samen met de internetstemmen die tot nu toe zijn uitgebracht, sta ik iets voor volgens onze kiescommissie." Inwoners van de gemeente Drimmelen kunnen nog tot en met vrijdag hun stem uitbrengen om mee te bepalen wie de LHB-lijsttrekker wordt voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2010. De uitslag wordt zaterdagavond 21 november bekend gemaakt.

De Lijsttrekkers Tour kende zowel gisteren in Made, als vandaag in Terheijden een natte start. "Gelukkig klaarde het steeds aan het einde van de ochtend op. Daardoor hebben we toch nog een aardig aanloop gehad." Vooral in Terheijden en Wagenberg was het druk, maar ook in Lage Zwaluwe en Made was de aanloop goed. In Drimmelen en Hooge Zwaluwe bleef het vrij rustig.

Bakker en Heijmans zijn tevreden over het verloop van de Lijsttrekkers Tour. "We hebben dit vooral gedaan om ons gezicht overal weer eens te laten zien. Bovendien kreeg zo iedereen de mogelijkheid om een stem uit te brengen. Maar ook best veel mensen kwamen gewoon langs voor een praatje, of om hun mening te geven over bepaalde kwesties. Daarom is het zeker een zinvol weekend voor ons geweest."

 

Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht