Nieuws

Bouwen op het terrein van de Juin (de Pindafabriek)
16-06-2021

gaat nu steeds meer werkelijkheid worden.

Ton%20Verhoeve%20bij%20kabouters%20in%20rond%20kader%20website.jpg

 De 13 grondgebonden woningen aan de Kastanjelaan (hoek Zijlbergsestraat ) zijn nu zo’n  dikke maand geleden opgeleverd en werden met gezwinde spoed door de bewoners voorzien van keukens, badkamers en allerlei andere eigen tinten om hun woonplezier te verhogen.
En natuurlijk werden, en worden, de tuinen van hun persoonlijke noot voorzien. Binnen zeer korte tijd zullen al deze woningen daadwekelijk bewoond zijn. Dit betekent, onder andere, dat een voortdurend af en aan rijden van leveranciers behoorlijk minder zal worden.
Deze 13 woningen zien er trouwens geweldig uit en zijn een verrijking voor de omgeving.  
Met de verdere invulling van de bebouwing komt een einde aan de min of meer troosteloze c.q. desolate staat van dit gebied.

 

De verdere invulling van de bebouwing

Fase 1 (42 woningen)

Veel omwonenden vragen zich af wanneer de verdere plannen gerealiseerd gaan worden. Het terrein is inmiddels wel bouwrijp gemaakt en de nutsvoorzieningen zijn inmiddels ook gereed. Kontakten bij de projectontwikkelaar vertelden ons dat er daadwerkelijk in juni 2021 met de bouw van de eerste fase gestart gaat worden (42 woningen).

Fase 2 (21 appartementen)

De verwachting is dat de bouw van fase 2 (de 21 appartementen) in oktober/ november 2021 gestart gaat worden.
Een en ander hangt natuurlijk af van de verkopen en een kijkje op Funda leerde ons dat de meeste appartementen onder voorbehoud verkocht zijn dan wel in optie genomen zijn.

Fase 3 (32 woningen)

Zal opstarten na het vertrek van “van Iersel hofleverancier geveltechniek”.

Dit vertrek ligt in de planning rond de komende jaarwisseling.


Lijst Harry Bakker heeft zich altijd hard gemaakt voor dit plan en de hele gemeenteraad heeft hier mee ingestemd. Samenwerking met een goed resultaat.
Wij hopen veel mensen gelukkig te maken met een nieuwe woning en wensen
van Iersel veel succes met zijn nieuwe locatie aan de Bredaseweg, weliswaar net over de gemeentegrens maar nog goed zichtbaar vanaf de brug.

  • Zijlbergsestraat: 36 woningen en appartementen in het middensegment 59 woningen in het hogere segment. De projectontwikkelaar is Van der Heijden Projectontwikkeling. Kijk voor meer informatie op: https://hetvenstervanmade.nl/

Lijst Harry Bakker, Ton Verhoeve


Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht