Nieuws

Aanvulling structuurvisie unaniem aangenomen
26-06-2020

Op 25 juni 2020 stond in de raad onder andere de aanvulling op de structuurvisie op de agenda.

 janwillem.jpgDe gemeenteraad moest in die vergadering een besluit nemen over deze aanvulling.

De aanvulling heeft de afgelopen weken heel veel stof doen opwaaien. In de pers werd met name onze partij en onze wethouder Jan-Willem Stoop door veel mensen onder vuur genomen. Ook in de opinievergadering gaven een aantal insprekers aan zich absoluut niet te kunnen vinden in de voorgestelde aanvulling op de Structuurvisie. Kortom de aanvulling op de structuurvisie was (en is misschien nog wel) een beladen onderwerp.

Op 25 juni is er uitspraak door de gemeenteraad gedaan. Gelukkig kan Lijst Harry Bakker concluderen dat onze wethouder zijn werk uitstekend gedaan heeft, want de aanvulling op de structuurvisie werd door de HELE raad aangenomen. Pluim dus op de hoed van onze wethouder en vooral winst voor al die mensen die op zoek zijn naar betaalbare woningen; de ruimte om (versneld) te gaan bouwen is hiermee gecreëerd!

Lijst Harry Bakker heeft er alle vertrouwen in dat er nu gelegenheid komt om met inwoners van onze mooie  gemeente mooie plannen te gaan maken voor het bouwen van die woningen waar veel vraag naar is

Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht