Nieuws

Kleedkamer VV Zwaluwe geopend door Harry Bakker
06-02-2020

Na 7 jaar van verbouwen werd zaterdag jl. onder het toeziend oog van de vele betrokkenen de laatste gerenoveerde kleedkamer op de Kwarrehoek,

 

 Afbeelding1.png

 het sportcomplex van VV Zwaluwe, geopend door wethouder Harry Bakker.

De renovatie kwam tot stand door de inzet van vele vrijwilligers, sponsors en de medewerking van de gemeente. De renovatie begon in 2013 na het verplaatsen van de bestuurskamer naar de ruimte van het voormalige kinderdagverblijf van Eskadee boven de kantine. De oude ruimten werden als uitbreiding op de dat moment reeds aanwezige zeven kleedkamers verbouwd tot de huidige kleedkamers 8 en 9. Vervolgens zijn vanaf het seizoen 2016-2017 per seizoen twee van de bestaande kleedkamers verbouwd naar de eisen van deze tijd, met nu als sluitstuk in 2020, kleedkamer 7.

De vrijwilligers en de wethouder werden door voorzitter Ad van der Heijden in de kantine ontvangen met koffie en een lekkere appelflap. In een gezellige zetting werd de gehele verbouwing nog eens doorgesproken, waarna de voorzitter iedereen verzocht mee te gaan naar de kleedkamer voor de officiële opening. Na een woord van dank aan alle betrokkenen bij de verbouwing hadden de initiator van de verbouwing, voormalig voorzitter John Schonk, en Harry Bakker de eer om de kleedkamer te openen. Hiertoe liepen zij gezamenlijk door de met karton dichtgezette deuropening de kleedkamer in, waarna aansluitend alle vrijwilligers nog eens konden genieten van het door hen geleverde werk. Zij wisten hierbij de sterke kant van Harry op waarde te schatten en Harry werd dan ook direct gevraagd om bij de toekomstige verbouwing van de verzorgingsruimte het plafond voor zijn rekening te nemen zodat er niet meer met trapjes en ladders gezeuld hoeft te worden.

Na de officiële handeling werden de betrokkenen door de voorzitter uitgenodigd om in de kantine het glas te heffen op de geleverde prestatie.

Al met al kunnen we stellen dat VV Zwaluwe met De Kwarrehoek inmiddels de beschikking heeft over één van de mooiste sportcomplexen van de gemeente en hiermee gesteld staat voor de toekomst.

met dank aan de fotograaf van vv Zwaluwe.

Afbeelding2.pngAfbeelding3.png

Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht