Nieuws

Lijst Harry Bakker over glasvezel, sport en carnaval
01-02-2020

Glasvezel:
Het jaar is ook voor de Lijst Harry Bakker goed begonnen en in onze gemeente Drimmelen hebben we nu

Lijst%20Harry%20Bakker,%20glasvezel%20buitenaf%20website.jpg 

 de mogelijkheid om glasvezel te krijgen. Een moderne ontwikkeling met veel mogelijkheden voor bedrijf, educatie, zorg en media waarop het buitengebied met smart zit te wachten. Ook de kleine kernen (Wagenberg, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe en het dorp Drimmelen) kunnen meedoen.
Het  aanleggen van glasvezel in het buitengebied en de kleinere kernen krijgt een GO als minimaal 40% van alle adressen in het buitengebied en de kleinere kernen in de gemeente Drimmelen vóór 16 maart 2020 een abonnement bij een dienstaanbieder afsluiten.
De informatiebijeenkomsten die worden georganiseerd om onze inwoners voor te lichten worden goed bezocht.
Sportakkoord:

Ook zijn wij betrokken bij de realisering van een nieuw sportakkoord. Samen met verenigingen, sportscholen en vrijetijdsondernemingen halen we de wensen op en proberen het huidige goede niveau te behouden en liefst te verbeteren. Zowel voor verenigingen als de individuele sporters van jong tot oud!
Carnaval:

Met veel plezier volgen wij de aanloop naar Carnaval. In de centrale bouwhal net buiten Wagenberg nam onze wethouder Harry Bakker al een kijkje waar 3 verenigingen aan het bouwen zijn. Nog even geduld voor we het kleurrijke resultaat in de optochten kunnen aanschouwen.
En natuurlijk is de Lijst Harry Bakker ook aanwezig bij het Drimmelens prinsentreffen in Den Domp te Lage Zwaluwe op vrijdag 14 februari a.s.
Het Drimmelens Prinsentreffen, voorheen het verbroederingsbal is een carnavalsavond die dit jaar wordt georganiseerd door de gemeente Drimmelen voor alle inwoners. Wij hopen U hier te ontmoeten tijdens een gezellige avond vol muziek, dans en natuurlijk alle prinsen uit de gemeente Drimmelen.
Overige zaken:

Andere positieve zaken zijn het spelen van Democracity door de basisschooljeugd van groep 8 (gezamenlijk besluiten over de opbouw van de stad Drimmelen). Onze lijst wilde dit heel graag en nu is het een succes; ook intern faciliteren wij de jeugd. Verder komen er veel woningbouwprojecten tot uitvoering en vordert het opknappen van de centra in Made en Terheijden.

 

 

Tot ziens, ergens in de gemeente Drimmelen

Lijst Harry Bakker

Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht