Nieuws

Lijst Harry Bakker blijft wandelen…. nu ook in Made!
18-02-2018

Wandel mee in Made

Na een succesvolle politieke wandeling in Traaie, gaat Lijst Harry Bakker opnieuw de benen strekken.

 

ganshoek.JPGWaar vorige wandeling Jan-Willem Stoop en Harry Bakker veel vertelden over Traaie, gaan we nu op pad “op de May”. Bent u ook benieuwd naar een aantal onderwerpen die wij afgelopen 4 jaar daar belangrijk vonden? Nieuwsgierig waar wij de komende 4 jaar aan willen gaan werken in Made? Een mooie kans dus om Made vanuit een ander perspectief te leren kennen en waarbij volop gelegenheid is ook tijdens deze tocht in gesprek te gaan met Jan-Willem Stoop, Harry Bakker en andere leden van de Lijst Harry Bakker.

 

Vertrek
Op de parkeerplaats bij de Madese Boys aan de Schietberglaan is het verzamelen om 10.30 uur waar vandaan we dan vertrekken voor een tocht van circa 7 kilometer. In Zorgcentrum de Wijngaerd houden we even pauze.

Voor iedereen die graag wandelt en meer wil weten over Made, sluit gezellig aan en wandel met ons mee!

 

Doe Vriendelijk Dag

Afgelopen 17 februari, de Internationale Doe Vriendelijk Dag, deed Lijst Harry Bakker deze keer extra vriendelijk voor bewoners van Woonzorgcentrum De Ganshoek in Lage Zwaluwe. Wandelen!
Om 13.30 uur verzamelden enthousiaste leden van Lijst Harry Bakker zich om een aantal bewoners mee te kunnen nemen. Het was een heerlijke dag en het zonnetje scheen. We werden al opgewacht door een aantal die er behoorlijk veel zin in hadden. De groep groeide en uiteindelijk zijn wij met 13 bewoners op pad gegaan. We liepen langs de nieuwbouw van de Ganshoek, langs de voetbalvelden, langs de supermarkt en op de brug werden de eendjes extra verwend. Veel vrolijke gezichten die zichtbaar genoten van de eerste lenteachtige zonnestralen van dit jaar. En wat een dankbaarheid, mooi dat we dit hebben kunnen en mogen doen! Een heerlijk kopje koffie bij terugkomst waarna iedereen tevreden zijn/haar eigen weg weer ging.

 

 

Nu wandelen in Made…tot aanstaande zaterdagochtend 24 februari om half 11 bij de Madese Boys in de Schietberglaan!

 

Lijst Harry Bakker

 

Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht