Nieuws

Lijst Harry Bakker stelt u voor aan….. TON DE BOK
11-02-2018

TON DE BOK
Geboren 14 mei 1953 in de Heideweg te Stuivezand, nu Godfried Schalckenstraat Made.
Ik ben sinds 1975 getrouwd met Willy, wij hebben 2 kinderen en 2 kleinkinderen (onze grote trots).

Tondebok2%20.jpg


LOOPBAAN
Van huis uit ben ik techneut en heb de opleiding aan de SOMA te Ede gevolgd.
In 1973 ben ik de opleiding aan de KMS in Weert gaan volgen en heb 36 jaar als beroepsmilitair bij de Koninklijke Landmacht gediend. In deze functie ben ik op uitzending geweest naar Bosnië en Afghanistan en heb ik de status van veteraan.

SPORT EN BEWEGING
Door mijn beroep was sporten vanzelfsprekend en hardlopen mijn grote hobby. Ik heb 13 jaar aan marathon lopen gedaan en ren nu nog 2 x per week een half uur door onze gemeente met aansluitend diverse oefeningen om fit te blijven. 2 x per dag ga ik 40 – 60 minuten met onze hond Saartje wandelen.

VRIJE TIJD
In de weekenden ben ik vaak met mijn vrouw Willy op Schouwen-Duiveland te vinden waar we op ons eigen plekje bij Buitenplaats Oudendijke in Ellemeet genieten. Vanuit deze plek gaan we met de kinderen, schoondochter en kleinkinderen surfen, kanoën, klimmen, wandelen, fietsen en natuurlijk genieten van het strand en de zee. Met in de avonden het welverdiende drankje met BBQ.

CARNAVAL
Ik ben al 32 jaar actief bij c.s. de Mayenèrs. Bij c.s. de Mayenèrs was ik 9 jaar voorzitter van de commissie grote optocht, 12 jaar bestuurslid: 7 jaar secretaris en met veel plezier 23 jaar mede organisator van het sauwelen in Made. Het podium voor plaatselijke- en politieke grappen van hoge kwaliteit door een top sauwelgilde. Velen kennen mij tijdens carnaval als de pliesie (NeukopLambrechts), samen met mijn kleinkinderen voorop in de grote- en de kinderoptocht van de May.

LIJST HARRY BAKKER EN CARNAVAL

Lijst Harry Bakker is voor verruiming van de mogelijkheden in het buitengebied, in het bijzonder voor recreatieve en toeristische activiteiten, hobbymatige activiteiten en de bouw van carnavalswagens.

In ons verkiezingsprogramma staat dan ook: Alles wat nodig is om een carnavalsoptocht en het bouwen van carnavalswagens te continueren zullen wij stimuleren.


POLITIEK
Het organiseren van carnaval is een serieuze aangelegenheid met een team vrijwilligers die weten wat organiseren is en niets aan het toeval overlaten. Dit geldt zeker ook voor de plaatselijke politiek, daarom ben ik nu actief als burgerlid van de fractie Lijst Harry Bakker en hoop na 21 maart a.s. een vaste plaats in de gemeenteraad te krijgen namens de Lijst Harry Bakker.
In de afgelopen periode heb ik al diverse boeiende zaken in de raadszaal mogen behandelen, zoals: voormalig gemeentehuis Lage Zwaluwe Den Domp, Nieuwe visie de Biesbosch, het windmolenproject aan de A16, het nieuwe dorpshart in Made, Veilig Thuis en het Lokaal gezondheidsbeleid.

TOT SLOT
Uiteraard ben ik er voor de burger en mag u me altijd aanspreken of mailen: tondebok@lijstharrybakker.nl
De Lijst Harry Bakker hoopt op uw stem op 21 maart 2018 en U in de toekomst te mogen vertegenwoordigen.

Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht