Nieuws

Lijst Harry Bakker strijdt er hard voor en scoort!
06-02-2018

Een drukke agenda tijdens afgelopen raadsvergadering, vol goede punten, Lijst Harry Bakker scoorde het ene na het andere!

Zwembaden

LHB%20logo.bmp

De zwembaden “De Randoet” en “Het Puzzelbad” blijven nu definitief de komende 25 jaar open. De baden zullen duurzaam gerenoveerd worden. Terreinen met kwaliteit voor zwemmen, sporten, recreatie en wonen worden ontwikkeld. Het er wel of niet komen van Splahscentra is een financieel haalbaar te bepalen plaatje. Dat moet nog duidelijk worden.

Minima beleid
Ook onze kritische noot over het nog niet goed omschreven zijn van het raadsvoorstel beleids- en uitvoeringsplan minimabeleid en schuldhulpverlening, in eerdere Opinieronde, zorgde ervoor dat dit punt niet op deze Raadsvergadering geagendeerd werd. Ook Lijst Harry Bakker wil toch nu al mensen helpen. Een motie “vreemd aan de orde van de dag”, initiatief van Groen Drimmelen, hebben wij dan ook na goed overleg, welke onderwerpen dan nu wel en welke dan nu niet nu al uit te voeren, mede ingediend. Het ophogen van de subsidie aan Stichting Leergeld, het inzetten van een Noodfonds en de pilot taalhuis te starten kunnen dus al uitgevoerd worden. Zo hoeft niet alles op elkaar te wachten. Uiteindelijk heeft de voltallige Raad deze Motie mede ingediend. Score van ons allen dus!

Gered van sloopkogel!
Wat dacht u van Den Domp? Lijst Harry Bakker werkt al vooruit.
Een belangrijk punt uit ons nieuwe Verkiezingsprogramma “Gezond Wonen in Drimmelen. Moet kunnen!” 2018-2022 hebben we al voor elkaar. Den Domp in Lage Zwaluwe is van de sloopkogel gered. Een raadsvoorstel om de bestaande huur- en onderhuur overeenkomst te beëindigen is door de Raad aangenomen. Wel stelt Lijst Harry Bakker als eis dat de verenigingen die er nu al gebruik van maken tien jaar een adequaat onderdak moeten behouden.
Den Domp blijft dus open!
Veel succes Thea en Frans, we komen graag een keer op de koffie!

Lijst Harry Bakker de lokale partij voor iedereen!
We hebben er hard voor gestreden en gescoord!

 

Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht