Nieuws

Harry Bakker lijsttrekker
07-12-2017

De Lijst Harry Bakker heeft …. Harry Bakker naar voren geschoven als beoogd lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. Hij is al vele jaren actief in de gemeentepolitiek

  

harry%20lijsttrekker%202018-1.jpg en heeft veel ervaring als raadslid en wethouder. Ook hij is het gezicht van de Lijst Harry Bakker bij vele evenementen, concerten en andere bijeenkomsten. Een logische en goede keuze dus.

 

‘Ik ben blij met deze voordracht en het is een mooi verjaardagscadeau’ reageert Harry Bakker. ’ We hebben het als team goed gedaan met ons programma Investeren in Drimmelen en blijven luisteren naar de mensen en bedrijven die wat willen. Hopelijk worden we daarvoor bij de komende verkiezingen beloond’.

 

Later deze maand wordt de kandidatenlijst vastgesteld met een attractieve top 15 die bestaat uit zittende mensen en interessante nieuwkomers uit diverse kernen. Zodat we naast ervaring ook een frisse input krijgen van jong en oud uit alle geledingen. Ook is het verkiezingsprogramma bijna gereed en bij de ledenvergadering wordt alles formeel vastgesteld. De Lijst HB gaat als nummer 1 weer de verkiezingen in en heeft nu 2 wethouders en 8 raadszetels.

 

 

 

Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht